Besøg hos Ebeltoft Roklub d. 29. juni. 

2. juli 2019 20:49 , af Ulf Andersen

 

Dagen startede overskyet i Tange, men i Ebeltoft skinnede solen fra skyfri himmel og blev årets pt. varmeste dag, men alligevel udholdeligt pga. lidt vind fra vest. 

 Vi – 6 roere – fra Tange blev mødt med kaffe og rundstykker af ca. 15 Ebeltoftroere, som var glade for besøget, idet der hos dem var sjældent at inriggerroere og kajakker havde fælles ture. Vi blev fordelt i bådene og jeg endte ”desværre” i en inrigger efter have sikret mig, at Frank og Birgit havde hørt, at det var helt ufrivilligt. (Jeg havde luret tværbølgerne udenfor havnen) 

 

I båden gik turen mod nord forbi Fregatten Jylland og til stranden ud for Molskroen. Frank havde tjekket og sagt god for badevandstemperaturen, så uden frygt for kolde tæer blev fødderne sat i vandet for landgang til det varme hvide sand. Den medbragte madpakke blev spist på stranden ud for Molskroen, da budgettet ikke rakte til frokost på kroen. Vi fortsatte langs vestsiden af Ebeltoft vig indtil 10 km mærket blev nået, hvorefter turen gik retur mod Ebeltoft og igen med sidebølger det meste vejen, hvilket ikke voldte Birgit nogen problemer. 

Tilbage i klubhuset blev der igen serveret kaffe til Birgits hjemmebagte brunsvigerkager. Humøret var så højt, at den af Ulf indkøbte flaske portvin blev åbnet og alle fik et glas portvin inden turen gik tilbage Tange.  

(foto Kent) 

Tak for en god tur til Ulf og Birgit og tillykke til Birgit – Kagen er EPP2+ værdig. 

 Vh. Arne. 

 PS: Ebeltoftroerne kommer på genbesøg hos os lørdag 17. august. Sæt kryds i kalender og vis dem at Tange Roklubs rovand og gæstfrihed kan stå mål med deres.